Home » » Στο... μυαλό Χιμένεθ και Ουζουνίδη - Τα πλάνα τους για το ντέρμπι!

Στο... μυαλό Χιμένεθ και Ουζουνίδη - Τα πλάνα τους για το ντέρμπι!

Written By AEKTV on Κυριακή 2 Απριλίου 2017 | 8:21:00 π.μ.


ΑΕΚ και Παναθηναϊκός αναμετρώνται
σήμερα στο σπουδαίο αθηναϊκό ντέρμπι του ΟΑΚΑ και οι τεχνικοί των δυο ομάδων ετοιμάζουν πυρετωδώς τα σχέδιά τους για τις αρχικές ενδεκάδες. Πάμε να δούμε τι έχουν στο μυαλό τους:
Ο Μανόλο Χιμένεθ προσανατολίζεται να εφαρμόσει το δοκιμασμένο 4-3-3 που έχει δώσει νίκες κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπάρκας, δίδυμο στα στόπερ Λαμπρόπουλος-Βράνιες, δεξιά ο Γκάλο και αριστερό ο Ντίντακ. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Σιμόες-Γιόχανσον-Αϊντάρεβιτς, αριστερά ο Μάνταλος και στην κορυφή της επίθεσης ο Αραούχο. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το ποιος θα κινηθεί στα δεξιά, όπου Χριστοδουλόπουλος, Πατίτο και Βάργκας διεκδικούν μια θέση στην ενδεκάδα. Πάντως, ο Έλληνας διεθνής φαίνεται ότι έχει το προβάδισμα.
Όσο για τον Παναθηναϊκό, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να κατεβάσει την ίδια 11αδα που είχε και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο σε σχηματισμό 4-4-2.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά οι Χουλτ, Μολέδο, Κουτρουμπής και Κουλιμπαλί. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Ζέκα και Κουρμπέλης, με τον Βιγιαφάνιες από αριστερά, τον Εμποκού από δεξιά και τον Κλωναρίδη στο πλευρό του Μπεργκ στην επίθεση της ομάδας.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου