Home » » Κολοβέτσιος: «Δουλειά στην προπόνηση για να τελειώνουμε τα ματς νωρίτερα»

Κολοβέτσιος: «Δουλειά στην προπόνηση για να τελειώνουμε τα ματς νωρίτερα»

Written By AEKTV on Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 | 8:29:00 π.μ.

«Εξήγηση δεν υπάρχει. Πρέπει να δουλέψουμε στην προπόνηση έτσι ώστε να τελειώνουμε τα παιχνίδια νωρίτερα και να μην έχουμε αυτό το άγχος»... Με τον τρόπο αυτό σχολίασε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος τα κακά αποτελέσματα της ΑΕΚ επισημαίνοντας την ανάγκη να «καθαρίζει» νωρίτερα» τα ματς της η Ένωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Κολοβέτσιου στη Nova:

Για την εξήγηση που δίνει στη φετινή έως τώρα πορεία της ΑΕΚ

«Εξήγηση δεν υπάρχει. Πρέπει να δουλέψουμε στην προπόνηση έτσι ώστε να τελειώνουμε τα παιχνίδια νωρίτερα και να μην έχουμε αυτό το άγχος. Όπως είπατε κι εσείς, με την Κέρκυρα παρουσιάσαμε μια καλύτερη εικόνα από ότι τις προηγούμενες αγωνιστικές. Θεωρώ ότι παίξαμε καλά, ήταν δικό μας παιχνίδι, έτσι το θεωρήσαμε. Δυστυχώς φάγαμε ένα γκολ και δεν το τελειώσαμε νωρίς με το να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ. Τώρα κοιτάζουμε να δουλέψουμε στην προπόνηση να διορθώσουμε κάποια πράγματα και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι και πιο σταθεροί.

Για το αν είναι θέμα δουλειάς ή συγκέντρωσης την ώρα του αγώνα το να καθαρίζει πιο εύκολα τα ματς η ΑΕΚ:

«Είναι συνδυασμός αυτών των πραγμάτων πιστεύω γιατί και συγκέντρωση χρειάζεται για να τελειώνεις τις φάσεις και να δουλεύεις πολύ σωστά όλη τη βδομάδα μέσα στην προπόνηση για να παρουσιαστείς έτοιμος. Θεωρώ ότι τα κάναμε αυτά και έχουμε καταλάβει τα λάθη μας και μένει να μπούμε στο γήπεδο και να δείξουμε αυτή τη δουλειά που έχουμε κάνει».

Για το αν το -9 της ΑΕΚ από την κορυφή οφείλεται στις δικές τις κακές εμφανίσεις:

«Ναι, είναι λυπηρό που δεν παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε γιατί μας δίνουν και οι αντίπαλοι τις ευκαιρίες να τους πλησιάσουμε. Θεωρώ ότι πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και από εδώ και πέρα να μην χάσουμε άλλους βαθμούς. Είναι πολύ σημαντικό να πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι και να κερδίζουμε για να πλησιάσουμε όσο περισσότερο γίνεται τον Ολυμπιακό».

Για τα εντός έδρας ματς με Λεβαδειακό, ΠΑΣ και Παναιτωλικό που ακολουθούν και την ευκαιρία της ΑΕΚ να αλλάξει την ψυχολογία της:

«Εννοείται πως είναι ευκαιρία. Είναι ματς στην έδρα μας και θα πάμε να τα κερδίσουμε με τη βοήθεια του κόσμου που πρέπει να του δώσουμε λίγη χαρά γιατί τον έχουμε πικράνει αρκετά αυτή τη χρονιά. Έχουμε όλα τα φόντα για να τα κερδίσουμε όλα».



































Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου