Home » » «Ομορφαίνει» με Αλμέιδα-Πατίτο η ΑΕΚ

«Ομορφαίνει» με Αλμέιδα-Πατίτο η ΑΕΚ

Written By AEKTV on Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016 | 6:07:00 μ.μ.

Μια πρώτη γεύση από τη… γλύκα που ελπίζεται ότι θα φέρουν στο παιχνίδι της οι Αλμέιδα και Πατίτο δίνει η ΑΕΚ. Η «Ένωση» παίζει φιλικό στα Τρίκαλα, με τα βλέμματα στραμμένα στους νεοαποκτηθέντες,Τα πρώτα συμπεράσματα για τη φετινή ΑΕΚ ήταν θετικά. Παρά την πίκρα του αποκλεισμού από τη Σεντ Ετιέν, η «Ένωση» έδειξε -τουλάχιστον από τη μέση και πίσω- συγκροτημένη και αξιόπιστη.
Το κατά πόσο θα πετύχει ωστόσο κάτι αντίστοιχο κι από τη μέση και μπροστά εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ενσωμάτωση των Αλμέιδα και Πατίτο. Κάτι για το οποίο θα αρχίσει να βγάζει συμπεράσματα σήμερα.

Με τα βλέμματα στραμμένα κατά κύριο λόγο στον Αργεντινό -αφού ο Πορτογάλος έχει κάνει ήδη ντεμπούτο- οι «κιτρινόμαυροι» δίνουν στα Τρίκαλα το ένα από τα δυο τεστ που έχουν κλείσει ως την έναρξη του πρωταθλήματος (το άλλο με τον Ηρακλή το προσεχές Σάββατο σε άδειο ΟΑΚΑ). Πιθανότατα λοιπόν χωρίς τηλεοπτική κάλυψη, αφού ως τώρα οι γηπεδούχοι δεν έχουν φτάσει σε συμφωνία με κάποιο κανάλι, ο Τιμούρ Κετσπάγια θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα στο αποψινό ματς (19:00).

Γιατί πέρα από τους Αλμέιδα και Ροντρίγκες, θα τσεκάρει επίσης την ετοιμότητα του Ντίας, θα δώσει ευκαιρία στον Μπάρκα, ενώ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής κυρίως σε παίκτες που δεν υπολογίζονται για το αρχικό σχήμα -αλλά έχουν όλες τις προϋποθέσεις για να το κάνουν- όπως ο Μπακάκης.

Σύμφωνα λοιπόν με την τελευταία του δοκιμή, στο τέρμα θα είναι ο Μπάρκας και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Ντίας, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος και Μπακάκης. Στα χαφ θα βρεθούν οι Γαλανόπουλος-Γιόχανσον, στην τριάδα μπροστά τους οι Πατίτο-Αραβίδης-Πλατέλλας και προωθημένος θα είναι ο Αλμέιδα.

Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου