Home » » Ο Ζντοβτς αποφασίζει για Βασιλειάδη

Ο Ζντοβτς αποφασίζει για Βασιλειάδη

Written By AEKTV on Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 | 2:06:00 μ.μ.

Επαφές σε προχωρημένο στάδιο με τον Κώστα Βασιλειάδη έχει η ΑΕΚ. Ο Γιούρε Ζντοβτς θα πάρει την απόφαση έχοντας καλή γνώμη για τον 32χρονο σούτινγκ γκαρντ, αλλά και κάποιες άλλες σκέψεις. Ο Κώστας Βασιλειάδης είναι πολύ πιθανό να αλλάξει… Δικέφαλο. Ο 32χρονος σούτινγκ γκαρντ έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Ομπραντόιρο. Ήδη έχουν γίνει συζητήσεις με την ΑΕΚ και υπάρχει ουσιαστική συμφωνία, που όμως για να ενεργοποιηθεί θα πρέπει να πει το «ναι» ο Γιούρε Ζντοβτς.

Ο Σλοβένος τεχνικός έχει καλή άποψη για τον Βασιλειάδη, ενώ ο συνεργάτης του στη Γκαζιαντέπ και την εθνική Σλοβενίας, Στέφανος Δέδας, αλλά και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, είναι πολύ καλοί του φίλοι. Φέτος αποδέχτηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ με ελάχιστα χρήματα (για προσωπικούς λόγους) και τελείωσε τη σεζόν έχοντας 13,2 πόντους, 4,8 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ σε 27,9 λεπτά κατά μέσο όρο.

Η ΑΕΚ εξετάζει πολύ σοβαρά και την απόκτηση του Γιώργου Μπόγρη, που έκανε πολύ καλή σεζόν στην Μπιλμπάο. Είναι προφανές πως η «Ένωση» έχει στόχο να δημιουργήσει έναν ισχυρό κορμό Ελλήνων παικτών.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου