Home » » Νέα εξέλιξη: Θα αποκλειστεί η ΑΕΚ από το πρωτάθλημα;

Νέα εξέλιξη: Θα αποκλειστεί η ΑΕΚ από το πρωτάθλημα;

Written By AEKTV on Κυριακή 15 Μαΐου 2016 | 8:28:00 μ.μ.

Αλλάζουν τα δεδομένα στην μεγάλη κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε FIBA και Ευρωλίγκα...
Αίσιο τέλος φαίνεται πως θα έχει το σίριαλ περί συμμετοχής ή όχι της ΑΕΚ στο νέο πρωτάθλημα της Basket League, λόγω του θέματος που είχε προκύψει με τις απειλές της FIBA προς την ΕΟΚ.
Οι άνθρωποι της παγκόσμιας ομοσπονδίας είχαν συνάντηση με αυτούς της Ευρωλίγκας και όπως όλα δείχνουν θα έχουμε συμφωνία και θα αποφευχθούν οι ακραίες καταστάσεις με αποκλεισμούς συλλόγων και εθνικών ομάδων από εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις.
Μάλιστα, την Κυριακή εκδόθηκε ανακοίνωση από την FIBA, στην οποία έγινε λόγος για την επανεξέταση των υποθέσεων των 16 ομοσπονδιών που είτε τελούσαν υπό τιμωρία είτε κινδύνευαν ν' αποκλειστούν από τους κόλπους της FIBA λόγω της αρχικής στήριξής τους στο πλάνο της Ευρωλίγκας.
Η τελική απόφαση για την άρση των κυρώσεων θα παρθεί στην συνεδρίαση της 27ης Μαϊου, αλλά όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει συμφωνία και κοινή συνύπαρξη ανάμεσα σε FIBA και Ευρωλίγκα.
Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχει προβλήματα η ΑΕΚ που απειλούνταν με αποκλεισμό από την Basket League, αν επέλεγε να αγωνιστεί στο Eurocup.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου