Home » » Στην ΑΕΚ ξέρουν να «καθαρίζουν» τον Ολυμπιακό!

Στην ΑΕΚ ξέρουν να «καθαρίζουν» τον Ολυμπιακό!

Written By AEKTV on Σάββατο 12 Μαρτίου 2016 | 4:59:00 μ.μ.

Το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πλησιάζει και άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ θέλουν τη νίκη για ψυχολογικούς -και όχι μόνο- λόγους...
...Ώστε να φτάσει η ομάδα στους στόχους της, μιας και τα Play off είναι προ των πυλών!
Ο Γιούρι Ζντοβτς θέλει οι παίκτες του να παρουσιαστούν με την πρέπουσα σοβαρότητα στο παρκέ του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και να δείξουν την -βελτιωμένη- εικόνα του τελευταίου διαστήματος, στην οποία η άμυνα είναι το σημείο αναφοράς της Βασίλισσας.
Το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πλησιάζει και άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ θέλουν τη νίκη για ψυχολογικούς -και όχι μόνο- λόγους, ώστε να φτάσει η ομάδα στους στόχους της, μιας και τα Play off είναι προ των πυλών.
Ο Γιούρι Ζντοβτς θέλει οι παίκτες του να παρουσιαστούν με την πρέπουσα σοβαρότητα στο παρκέ του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και να δείξουν την -βελτιωμένη- εικόνα του τελευταίου διαστήματος, στην οποία η άμυνα είναι το σημείο αναφοράς της Βασίλισσας.
Πέραν όλων αυτών, όμως, ο Σλοβένος προπονητής βασίζει στο επιθετικό κομμάτι πολλά πράγματα στα ατού του συνόλου. Και αυτά στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο Δημήτρης Μαυροειδής, αλλά και ο Τζέι Κόβαν Μπράουν. Οι τρεις παίκτες, μάλιστα, έχουν καλή παράδοση κόντρα στους Πειραιώτες, τους οποίους όποτε συναντούν τους… εκτελούν.
Ο «Λου» στο παιχνίδι του πρώτου γύρου πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του για φέτος, έχοντας 25 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας ο παίκτης που προσπαθούσε να ανατρέψει την κατάσταση στο ΣΕΦ, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου πήρε, εν τέλει, τη νίκη με 79-71. Και στους περσινούς τελικούς, όμως, ως παίκτης του Παναθηναϊκού, είχε εξαιρετική παρουσία απέναντι στους ερυθρόλευκους, μετρώντας 21,6 πόντους κατά μέσο όρο σε 3 αγώνες (23, 28 και 14 πόντους στα 3 παιχνίδια).
Ο Δημήτρης Μαυροειδής ,ως παίκτης της Κηφισιάς, την περσινή σεζόν πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο «Μαύρο» κόντρα στον Ολυμπιακό μέτρησε 14 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης; της Κηφισιάς με 68-67. Εκείνη, μάλιστα, ήταν και η μοναδική ήττα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα.
Ένας ακόμα παίκτης που ξέρει να… εκτελεί την άμυνα του Ολυμπιακού είναι ο Τζέι Κόβαν Μπράουν. Τη σεζόν 2013-14, ως παίκτης του ΚΑΟΔ οδήγησε τους Δραμινούς σε μια από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας τους με 75-69, «φορτώνοντας» το… ερυθρόλευκο καλάθι με 25 πόντους και 6/11 δίποντα! Και στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου, όμως, κατάφερε να… κλέψει την παράσταση, παρά την ήττα των «πράσινων« με 83-71, κατάφερε να πετύχει 29 πόντους με 7/9 δίποντα και 4/8 τρίποντα!
Με τους τρεις παίκτες να έχουν τον τρόπο να… εκτελούν τον Ολυμπιακό, οι πιθανότητες της Βασίλισσας να φτάσει στη μεγάλη νίκη, η οποία θα τονώσει όλον τον οργανισμό για τη συνέχεια της σεζόν
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου