Home » » Χωρίς Κρίστμας η ΑΕΚ

Χωρίς Κρίστμας η ΑΕΚ

Written By AEKTV on Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016 | 2:11:00 μ.μ.

Ο νεοαποκτηθείς γκαρντ της ΑΕΚ, Ντιόντε Κρίστμας είναι η μοναδική απουσία της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον Αρκαδικό. Τι δήλωσε ο Ζντοβτς.
Με προορισμό την Τρίπολη αναχωρεί απόψε η ΑΕΚ. Η Ένωση θέλει να επιστρέψει στις νίκες –μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό- και πρώτο της εμπόδιο είναι ο νεοφώτιστος Αρκαδικός, τον οποίο αντιμετωπίζει το Σάββατο.

Στην αποστολή των κιτρινόμαυρων δεν συμπεριλαμβάνεται ο νεοαποκτηθείς Ντιόντε Κρίστμας. Ο Αμερικανός γκαρντ θα προπονηθεί στο ΟΑΚΑ το Σάββατο υπό τις οδηγίες του Αλέξη Φλέκα και σιγά-σιγά θα ενσωματωθεί κανονικά στα «θέλω» του Ζντοβτς. Περαιτέρω προβλήματα δεν υπάρχουν για την ΑΕΚ.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιούρι Ζντοβτς δήλωσε για την αυριανή αναμέτρηση: «Ένα ακόμα ματς στο πρόγραμμα. Πρέπει να κερδίσουμε. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας. Δουλέψαμε πολύ καλά αυτή την εβδομάδα, κάναμε πολλές βελτιώσεις στο παιχνίδι μας. Σον αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκο ο κόσμος μας έδωσε ώθηση αλλά στο τέλος χάσαμε με μικρή διαφορά. Κάποιοι μπορεί να είναι ευχαριστημένοι, αλλά αυτός ο χαρακτήρας ταιριάζει σε μικρή ομάδα. Φυσικά, αν θέλεις να βελτιώνεσαι συνέχεια δεν πρέπει να σκέφτεσαι έτσι. Εμείς αύριο θα βγάλουμε τον χαρακτήρα που πρέπει να έχει η ομάδα και θα δείξουμε ποιος είναι το αφεντικό. Το ξαναλέω δεν θα είναι εύκολο, έχουν καλή ομάδα, εμείς όμως θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε».
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου