Home » » Αλαφούζος-Μελισσανίδης: «Όσο δεν αλλάζει η ΕΠΟ, παίζουμε με σημαδεμένη τράπουλα»

Αλαφούζος-Μελισσανίδης: «Όσο δεν αλλάζει η ΕΠΟ, παίζουμε με σημαδεμένη τράπουλα»

Written By AEKTV on Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015 | 12:17:00 μ.μ.

Κουβέντα στην οποία επιβεβαιώθηκε η κοινή θέση για τα τεκταινόμενα στο ποδόσφαιρο είχαν οι Αλαφούζος-Μελισσανίδης. Συμφώνησαν ότι είναι αναγκαία η αλλαγή διοίκησης της ΕΠΟ και περίεργη η στάση Κοντονή Το «μέτωπο» Παναθηναϊκού-ΑΕΚ απέναντι στην ισχύουσα κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου φέρονται να επιβεβαίωσαν οι Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Μελισσανίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Βέργη που δημοσιεύτηκαν στη «Livesport», οι δυο άνδρες είχαν τηλεφωνική επικοινωνία μετά τα γεγονότα της Λεωφόρου και τα όσα ακολούθησαν.

Σ’ αυτή λοιπόν παρουσιάζονται να συμφώνησαν ότι μόνο δραστικές αλλαγές στην ομοσπονδία μπορούν να αντιστρέψουν την κατάσταση και να επαναφέρουν την ισονομία:

«Αν δεν αλλάξει αυτή η διοίκηση της ΕΠΟ, θα συνεχίσουμε να παίζουμε με σημαδεμένη τράπουλα. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος, αυτός πρέπει να είναι ο αγώνας που οφείλουμε να κάνουμε: Η προσπάθεια για την αλλαγή της συγκεκριμένης διοίκησης στην ομοσπονδία», είναι ο χαρακτηριστικός διάλογος που φέρονται να είχαν.

Σύμφωνα, δε, με τις ίδιες πηγές, οι Αλαφούζος και Μελισσανίδης συμπλέουν και στην αντιμετώπιση από ‘δω και πέρα του Σταύρου Κοντονή. Γιατί η στάση του -ειδικά μετά τη δημόσια παραδοχή ότι συνομίλησε το Σάββατο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη- θεωρείται περίεργη και από την ΑΕΚ. Κάτι που σημαίνει ότι τηρεί πλέον, όπως και ο Παναθηναϊκός, σοβαρές αποστάσεις από τον υφυπουργό.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου