Home » » Συνάντηση Μελισσανίδη με Μανσούρ!

Συνάντηση Μελισσανίδη με Μανσούρ!

Written By AEKTV on Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015 | 11:25:00 π.μ.

Τετ-α-τετ με μεγάλες προοπτικές (και) για την ΑΕΚ είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του χρηματιστηρίου του Κατάρ, Αλ Μανσούρ Μια συνάντηση που ενδέχεται να κρύβει τεράστιες προοπτικές και για την ΑΕΚ είχε πρόσφατα ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, ο ιδιοκτήτης της AEGEAN είχε ραντεβού στα γραφεία της εταιρείας την περασμένη Κυριακή με τον Ρασίντ Αλί Αλ Μανσούρ.

Πρόκειται για τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του χρηματιστηρίου του Κατάρ και μέλος της βασιλικής οικογένειας που έχει στην ιδιοκτησία της τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Μανσούρ ήταν προγραμματισμένο να βρεθεί στη χώρα μας το τριήμερο 11-13 Σεπτεμβρίου, θέλοντας να προωθήσει ένα επενδυτικό πλάνο ύψους 350-400 εκατ. ευρώ. Σ’ αυτό το πλαίσιο λοιπόν συναντήθηκε με 4-5 ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες, ανάμεσα στους οποίους και ο Μελισσανίδης.

Στα θέματα της κουβέντας που έκαναν λοιπόν φέρεται να συμπεριλαμβανόταν και η ΑΕΚ και πιο συγκεκριμένα το θέμα του γηπέδου. Κάτι που προφανώς εντάσσεται στην προσπάθεια να πειστεί ο Μανσούρ, ώστε να επενδύσει (και) στην «Αγιά-Σοφιά», είτε μέσω της ονοματοδοσίας, είτε μέσω άλλης συμμετοχής του στο πρότζεκτ.

Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου