Home » » Έκαναν την αρχή στην ΑΕΚ

Έκαναν την αρχή στην ΑΕΚ

Written By AEKTV on Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015 | 7:07:00 μ.μ.

Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Δευτέρα τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, με τον Μανώλη Ρουμελιώτη να θέτει υψηλά τους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν. Επέστρεψε στα γήπεδα η γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ, με την αισιοδοξία για την νέα σεζόν να κυριαρχεί στην πρώτη προπόνηση.
Η ομάδα του Μανώλη Ρουμελιώτη συγκεντρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, στο οποίο συμμετέχουν και αρκετές παίκτριες απ’ την ομάδα Κορασίδων.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» τόνισε ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν: «Σήμερα ξεκινάμε μια δύσκολη προσπάθεια με αισιοδοξία αλλά και πίστη στις δυνατότητες της ομάδας. Δε θέλω να θέσω κάποιο συγκεκριμένο στόχο για φέτος πριν οριστικοποιηθεί το ρόστερ μας, αλλά πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα να μαχόμαστε σε κάθε ματς διεκδικώντας τη νίκη. Μια ομάδα σαν την ΑΕΚ πρέπει να βλέπει πάντα ψηλά διεκδικώντας κάθε φορά πρωτάθλημα και Κύπελλο, οφείλουμε όμως να είμαστε ρεαλιστές και ειλικρινείς διαθέτοντας υπομονή και επιμονή, αναμένοντας τις εξελίξεις μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Χρειάζεται σκληρή δουλειά σε πολλούς τομείς, από την αρχή αλλά και σε όλη την πορεία, γιατί είναι μια νέα ομάδα, διαθέτοντας αθλήτριες μαχήτριες, συνδυάζοντας την εμπειρία αλλά και τον νεανικό ενθουσιασμό για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας και να δικαιώσουμε τις υψηλές προσδοκίες των φιλάθλων μας. Εύχομαι μια καλή αγωνιστική χρόνια με υγεία και πολλές νίκες».

inner

Το μέχρι τώρα ρόστερ της ΑΕΚ αποτελείται από τις: Μαρίνα Τσοχατζή, Φαίη Κουνάδη, Αλίκη Κωσταντινίδου, Άννα Καβαθά, Μαρία Λαμπρινίδου, Αριστέα Τοντάι, Σοφία Κοσμά, Ιζαμπέλα Ιβάνοβα, Ευδοξία Αργυροπούλου, Ξένια Κακουράτου, Μαριάννα Μπέλια, Ιωάννα Κατσαντώνη, Βάσια Αντωνιάδη, Δωροθέα Γούνη, Σοφία Μανιτάρη, Ασημίνα Παπαδοπούλου και Λιάνα Βάθη.

Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου