Home » » Τρελάθηκε ο Μελισσανίδης! "Τώρα θα φέρω τον..."

Τρελάθηκε ο Μελισσανίδης! "Τώρα θα φέρω τον..."

Written By AEKTV on Κυριακή 23 Αυγούστου 2015 | 11:18:00 π.μ.

Φτιάχτηκε ο Τίγρης από την μπαλάρα που έπαιξε η ΑΕΚ απέναντι στον Πλατανιά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και έδωσε εντολή για μεταγραφή που θα κάνει πάταγο!
Η ΑΕΚ επέστρεψε δυναμικά στη Σούπερ Λιγκ, καθώς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, απέναντι στον Πλατανιά, έπαιξε σπουδαία μπάλα, κέρδισε άνετα 3-0 και "χόρτασε" τους περίπου 30.000 οπαδούς που βρέθηκαν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.
Η πειστική νίκη και εμφάνιση της Ένωσης "εφτιαξε" βεβαίως και τον Δημήτρη Μεσσαλινίδη, ο οποίος ενθουσιάστηκε βλέποντας την ομάδα να αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο από την πρώτη κιόλας αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Γι΄ αυτό ο ηγέτης του συλλόγου σκοπεύει να ενισχύσει ακόμα περίσσοτερο το ρόστερ με την απόκτηση ενός σέντερ φορ μεγάλης κλάσης. Οι Κιτρινόμαυροι έτσι κι αλλιώς εξετάζουν εδώ και καιρό το ενδεχόμενο ενίσχυσης στη γραμμή κρούσης, ωστόσο μετά τη χθεσινή απόδοση, που δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες, αλλά και τον τραυματισμό του Τζιμπούρ, ο Τίγρης φέρεται να έδωσε εντολή να γίνει άμεσα κίνηση για έναν επιθετικό, το όνομά του οποίου θα προκαλέσει αίσθηση.

Ήδη, άλλωστε, έχουν παίξει τις τελευταίες μέρες δυνατά ονόματα για την Ένωση, όπως είναι αυτό του Μπερμπάτοφ ή του Μποριέλο, και δεν αποκλείεται από αύριο κιόλας οι άνθρωποι του συλλόγου να φουλάρουν για την απόκτηση ενός εκ των δύο σέντερ φορ, ή για κάποιον άλλον ανάλογου βεληνεκούς, του οποίου, όμως, το όνομα δεν έχει διαρρεύσει στον Τύπο.

ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ που έκανε όργια χθες στο ΟΑΚΑ ήταν κλεισμένος από τον ΠΑΟ; "Κλικ"
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου