Home » » Όλα για όλα για ΜΕΝΤ-ΑΕΚ

Όλα για όλα για ΜΕΝΤ-ΑΕΚ

Written By AEKTV on Τετάρτη 15 Απριλίου 2015 | 12:00:00 μ.μ.

Οι αγώνες παραμονής στη Volleyleague συνεχίζονται την Τετάρτη με την αναμέτρηση της ΜΕΝΤ με την ΑΕΚ στην Τούμπα στις 19:00. Η ΑΕΚ θέλει να διατηρήσει τις μαθηματικές ελπίδες της για παραμονή, αφού αναζητά ένα «θαύμα» για το συγκεκριμένο στόχο. Για να τα καταφέρει η «Ένωση», πρέπει να σημειώσει τρεις νίκες με 3-0 στους αγώνες που απομένουν και να είναι καλύτερη σε τριπλή ισοβαθμία με ΜΕΝΤ και Λαμία στο τέλος των πλέι άουτ. Αυτό θα συμβεί εάν η ΑΕΚ νικήσει με 3-0 και καλή διαφορά πόντων τους αγώνες που απομένουν, η Λαμία νικήσει μία φορά 3-2 τη ΜΕΝΤ και η ΜΕΝΤ 3-0 τη Λαμία.

H αποστολή της ΑΕΚ αναχώρησε το απόγευμα της Τρίτης για τη Θεσσαλονίκη και ο Αντώνης Παπαδόπουλος δήλωσε πως: «Ελπίζουμε να παρουσιάσουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο από το κακό που δείξαμε στον αγώνα με τη Λαμία. Μετά από αυτή την ήττα, έχουμε μόνο μαθηματικές ελπίδες για να αποφύγουμε τον υποβιβασμό. Όμως, δεν πρέπει να τα παρατήσουμε. Πρέπει να παίξουμε για την αξιοπρέπειά μας και τη φανέλα της ομάδας».

Αντιθέτως, η ΜΕΝΤ θέλει τη νίκη για να ξεπεράσει τη Λαμία στη βαθμολογία και να αποκτήσει προβάδισμα παραμονής, εν όψει των μεταξύ τους αγώνων. Ο Σπύρος Φίνος, που είδε όλους του αθλητές του να είναι ετοιμοπόλεμοι, τόνισε πως: «Περάσαμε δύσκολες γιορτές, γιατί προετοιμαζόμασταν σκληρά για αυτό παιχνίδι, ενώ είχαμε διήμερο ρεπό. Σήμερα, κάναμε την πρωινή μας προπόνηση και ακολουθεί μία απογευματινή. Είμαστε ευτυχείς, γιατί δεν είχαμε καμία απώλεια. Αντιθέτως, προπονήθηκαν όλοι οι παίκτες μου και θα έχω την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω παιδιά, όπως το δεύτερο λίμπερο, Αλέξανδρο Αντωνιάδη.

Μετά το "τρίποντο" ης Λαμίας την πρώτη αγωνιστική, χρειαζόμαστε και οπωσδήποτε τη νίκη. Για την ΑΕΚ, η κατηγορία ουσιαστικά έχει χαθεί. Παίξαμε πριν από λίγο καιρό, αλλά καμία νίκη δεν είναι εύκολη. Όπως είπαν και οι άνθρωποι της ΑΕΚ, θα παίξουν για τη νίκη και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό».
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου