Home » » Ντου της ασφάλειας του Τσίπρα σε ΑΕΚτζη που φώναζε για γήπεδο! (ΒΙΝΤΕΟ

Ντου της ασφάλειας του Τσίπρα σε ΑΕΚτζη που φώναζε για γήπεδο! (ΒΙΝΤΕΟ

Written By AEKTV on Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015 | 9:45:00 μ.μ.

Επεισόδιο δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα, στην αίθουσα του Ροδινιού, όταν οπαδός της ΑΕΚ που βρισκόταν στην αίθουσα και κρατούσε κασκόλ, άρχισε να φωνάζει συνθήματα προφανώς για το υπό κατασκευή γήπεδο του «Δικεφάλου» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Άνδρες της ασφάλειας του Αλέξη Τσίπρα, απομάκρυναν τον οπαδό, χωρίς να υπάρξει περαιτέρω πρόβλημα, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε για το γεγονός: «Είμαστε ένα δημοκρατικό κόμμα και με διάλογο λύνουμε όλα τα προβλήματα».

AEKτζής του δάγκωσε το χέρι επειδή...Χαμός έγινε στην ομιλία Τσίπρα στη Ρόδο με το τοπικό club της Original να καταγγέλει κλωτσιές, μπουνιές και κατάλυση της δημοκρατίας.Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΙΚΗΣΕ! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ! ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 5 ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΑΤΟΜΑ) ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ!
ΦΥΣΙΚΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΑΝ Κ ΜΟΛΙΣ ΦΩΝΑΞΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ !!
ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΝΟΣ ΟΠΑΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΣ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ! ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ Κ ΕΝΑΣ ΧΑΜΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!»
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου