Home » » Στις Κυκλάδες το ντέρμπι της αγωνιστικής

Στις Κυκλάδες το ντέρμπι της αγωνιστικής

Written By AEKTV on Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014 | 8:08:00 π.μ.

Το Πανναξιακός -ΑΟ Θήρας ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στην Α1 βόλεϊ γυναικών. Εκτός με Μακεδόνες και Ανατόλια οι Ολυμπιακός και ΑΕΚ αντίστοιχα, εντός με Μαρκόπουλο ο Παναθηναϊκός.
Το ντέρμπι των Κυκλάδων συγκεντρώνει το ενδιαφέρων της δεύτερης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών, με τον Πανναξιακό να υποδέχεται τον ΑΟ Θήρας, μετά τις ήττες στην πρεμιέρα από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ αντίστοιχα.

«Είναι ένα τοπικό ντέρμπι και τίποτα περισσότερο, θέλω από τις αθλήτριες μου ένα δυνατό αγώνα αλλά με λιγότερα λάθη σε σχέση με τον πρώτο αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό που ήταν μία μικρή αρνητική έκπληξη για εμένα», δήλωσε ο Ζόραν Κόβαζιτς, ενώ από την πλευρά της η Ελένη Μεμετζή τόνισε: «Φαβορί είναι ο Πανναξιακός, γιατί παίζει εντός έδρας, προέρχεται από ήττα και θα είναι με το… μαχαίρι στο λαιμό. Ο δικός μας στόχος είναι να παίξουμε καλύτερα απ’ ότι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και γενικά όπως έχω πει και στα κορίτσια θέλω να παίζουμε ελεύθερα και κάθε εβδομάδα να βελτιωνόμαστε».

Με τα γνωστά προβλήματα, των Κωνσταντίνου και Κοσμά θα δώσει εκτός έδρας ματς ο Ολυμπιακός στη Χαλάστρα κόντρα στους Μακεδόνες, ενώ εκτός απροόπτου θα κάνει το ντεμπούτο της η Γιόβανα Βέσοβιτς. «Δεν είναι 100% έτοιμη αλλά θα πάρει χρόνο συμμετοχής για να μπαίνει στο κλίμα», παραδέχθηκε αρχικά ο Γιάννης Νικολάκης για την Βέσοβιτς και σημείωσε: «Οι Μακεδόνες έχουν αλλάξει πολύ συγκριτικά με πέρσι, αλλά χρειάζεται προσοχή και σοβαρότητα αφού ειδικά μέσα στην έδρα τους παίζουν πάντα καλά», ενώ ο Μανώλης Σκουλικάρης από τη μεριά του ανέφερε: «Για μας είναι ένα μας εμπειριών και προετοιμασίας για τα επόμενα παιχνίδια, αφού υπάρχει μεγάλη απόσταση από τον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι θα είναι μια γιορτή για την ομάδα και την περιοχή».

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει το Ανατόλια στο Πανόραμα, με τον Μανώλη Ρουμελιώτη να μην αντιμετωπίζει προβλήματα: «Δεν μας ξεγελάει η εικόνα που έδειξε το Ανατόλια στην πρεμιέρα. Είναι μια δυνατή ομάδα κι εμείς θέλουμε να δείξουμε ακόμη καλύτερο πρόσωπο απ’ ότι στην πρεμιέρα». Από τη μεριά του ο Σωκράτης Τζιουμάκας έχει βάλει ερωτηματικό στην Καετάνιο, η οποία έχει υποστεί τράβηγμα. «Η συμμετοχή της Τζο θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, όμως το σίγουρο είναι ότι έχουμε πολύ δύσκολο έργο μπροστά μας, αλλά θέλουμε να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο απ’ ότι στο ματς με τον Ολυμπιακό».

Στο Κατσάνειο ο Ηρακλής υποδέχεται την Ηλιούπολη με τις δύο ομάδες να μην αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα.«Είναι το πρώτο εντός έδρας ματς της χρονιάς και θέλουμε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας παίζοντας καλό βόλεϊ και αποδεικνύοντας ότι η εμφάνιση της πρεμιέρας ήταν μια κακή παρένθεση», είπε ο Γιάννης Πετίδης με την Δήμητρα Λυκογιάννη να σημειώνει: «Σίγουρα υπάρχει καλή ψυχολογία μετά τη νίκη με τους Μακεδόνες και θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση διεκδικώντας ότι περισσότερο μπορούμε στην έδρα μιας ομάδας με πολύχρονη παρουσία στην κατηγορία».

Ο Παναθηναϊκός, στο τελευταίο χρονικά ματς της αγωνιστικής, θα υποδεχτεί το Μαρκόπουλο στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση για φέτος, αφού είχε ρεπό στην πρεμιέρα. «Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που οι περισσότεροι θεωρούν ότι μπορεί να είναι και η έκπληξη του πρωταθλήματος και πρέπει να αφήσουμε το ματς της πρεμιέρας και να είμαστε συγκεντρωμένοι ενώ θέλουμε να ζήσουμε και πάλι την ίδια υπέροχη ατμόσφαιρα από τον κόσμο μας», δήλωσε ο Γιώργος Ρούσης ενώ ο Βέσκο Ιβάνοβιτς τόνισε: «Σίγουρα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να ξεκινάς την σεζόν με αγώνα στην έδρα του Παναθηναϊκού, αλλά θα προσπαθήσουμε να δείξουμε την ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα».

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σάββατο 25/10
Κατσάνειο, 18.00, Ηρακλής – Ηλιούπολη (Μπουγιούκας – Ισκάς, Παρατηρητής: Στεργιόπουλος Ι.)

Χαλάστρα, 18.00,Μακεδόνες – Ολυμπιακός (Κάλλης Κ. – Παπακοσμάς, Παρατηρηρής: Βανδώρος)

Ανατόλια, 18.00, Ανατόλια – ΑΕΚ (Μπέλλος – Δημητρίου, Παρατηρητής: Τσοπάνογλου)

Νάξου, 18.30, Πανναξιακός – ΑΟ Θήρας (Μόσχος – Μενεσλής, Παρατηρητής: Ακαρέπης)

Πανελληνίου, 20.00,Παναθηναϊκός – Μαρκοπούλου (Μάλφας – Τσιμπινός, Παρατηρητής: Πέρρος)

Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου