Home » » Τίποτα δεν τη σταματά

Τίποτα δεν τη σταματά

Written By AEKTV on Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014 | 4:10:00 μ.μ.

Με γοργούς ρυθμούς και χωρίς εμπόδια προχωρά η διαδικασία έκδοσης της οικοδομικής άδειας για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Ποιο το χρονοδιάγραμμα.Θέμα λίγων ημερών είναι η έκδοση οικοδομικής άδειας για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Την τρέχουσα εβδομάδα θα υπάρχουν νέες επαφές των υπευθύνων της «Ένωσης» για το πρότζεκτ με τη Διεύθυνση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κανονισμών του Υπουργείου Περιβάλλοντος (ΥΠΕΚΑ) στο πλαίσιο της εξέτασης του φακέλου για την «Αγια-Σοφιά».

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν προχωρήσει πολύ και το θέμα της κατασκευαστικής εταιρείας που θα αναλάβει το έργο κι έτσι με το που θα εκδοθεί η άδεια, μέχρι το Νοέμβριο, θα είναι όλα έτοιμα για να μπουν οι μπουλντόζες και να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση των περίπου 18 μηνών για να παραδοθεί το «παλάτι» της ΑΕΚ στην ίδια και τους φίλους της.

Εξετάσεις και… τεστ

Σε αιματολογικές εξετάσεις θα υποβληθούν οι παίκτες της ΑΕΚ σήμερα για να διαπιστωθεί η κατάστασή τους λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, προκειμένου να μην υπάρχουν δυσάρεστα με μυϊκούς τραυματισμούς. Μετά την αυριανή προπόνηση θα ανακοινωθεί η αποστολή για το φιλικό της Τετάρτης με τη Λάρισα, που ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν θα διεξαχθεί στο AEL FC Arena ή στο Αλκαζάρ.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου