Home » » Πήρε παίκτη και... συμμετοχή η ΑΕΚ

Πήρε παίκτη και... συμμετοχή η ΑΕΚ

Written By AEKTV on Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014 | 9:30:00 μ.μ.

Συνεχίζεται ο σχεδιασμός του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Κατσίκη. Απ’ την Original καταβλήθηκε το παράβολο συμμετοχής σε πρωτάθλημα και κύπελλο.Μετά την ανανέωση συνεργασίας με τον Γιάννη Αρβανίτη το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ έχει μπει για τα καλά σε ρυθμούς σχεδιασμού για τη νέα χρονιά.

Οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν τις προσπάθειες για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Δημήτρη Κατσίκη. Ο 22χρονος ίντερ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στο Κορωπί και αποτελεί το πέμπτο πρόσωπο στο ρόστερ της ομάδας, μετά τους Μπακαούκα, Γεωργιάδη, Παπαδόπουλου, Νικολαΐδη και Τσαούση, που έχουν ήδη συμφωνήσει για τη συνέχεια.

Όσον αφορά το παράβολο των 900 ευρώ που χρειάζονται για να εξασφαλίσει η ΑΕΚ τη συμμετοχή της στο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο της νέας περιόδου, καταβλήθηκε σήμερα στην Ομοσπονδία.

Σ’ αυτό έπαιξε καταλυτική σημασία η συνδρομή της Original. Οι οργανωμένοι οπαδοί «έτρεξαν» το θέμα τις τελευταίες δέκα περίπου μέρες, συγκέντρωσαν τα χρήματα που απαιτούνταν (750 η πρώτη δόση για το πρωτάθλημα και 150 για το Κύπελλο) και τα παρέδωσαν στους υπεύθυνους του τμήματος.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου