Home » » «Η ΑΕΚ ήταν, είναι και θα μείνει πρωταθλήτρια»

«Η ΑΕΚ ήταν, είναι και θα μείνει πρωταθλήτρια»

Written By AEKTV on Σάββατο 12 Ιουλίου 2014 | 6:11:00 μ.μ.

Το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ χάρισε στιγμές χαράς στον κόσμο της. Κράτησε ζωντανό στο χαρακτήρα της το στοιχείο του πρωταθλητισμού. Γι’ αυτό η ORIGINAL βάζει πλάτη στην προσπάθεια διάσωσής του. Ό,τι περνά απ’ το χέρι της για ν’ ανταποδώσει στο τμήμα χάντμπολ τις μεγάλες χαρές που έχει χαρίσει στον κόσμο της ΑΕΚ κάνει η ORIGINAL.

Με ανακοίνωσή της, η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της «Ένωσης» τονίζει ότι δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη μπροστά στον κίνδυνο διάλυσης της ομάδας.

Γι’ αυτό δηλώνει παρούσα σε άλλη μια δύσκολη στιγμή του συλλόγου και καλεί τον κόσμο να βάλει πλάτη μαζί της για να στηριχθεί η προσπάθεια διάσωσης του τμήματος.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το τμήμα που κράτησε ψηλά την σημαία της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια, το τμήμα που μας χάρισε χαρά, περηφάνια και έκανε όλους εμάς να πούμε πολλές φορές την φράση «Μπράβο ρε μάγκες, πάμε ρε ΑΕΚάρα», κινδυνεύει!

Δυστυχώς «σωτήρες φωτοβολίδες» εξαφανίστηκαν, δυστυχώς η διοίκηση της ερασιτεχνικής αποδεικνύεται λίγη όχι μόνο για το συγκεκριμένο τμήμα, αλλά γενικά για το όνομα και την ιστορία της ΑΕΚ.

Η ORIGINAL 21 είναι εδώ, βάζει πλάτη, βάζει το χέρι στην τσέπη και καλεί όποιον Ενωσίτη οργανωμένο ή μη να βοηθήσει να ξαναδούμε τέτοιες φωτογραφίες σαν την παραπάνω, να ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές.

Ό,τι ποσό μαζευτεί θα είναι λιγότερο από την τσέπη του καθενός από εμάς, περισσότερο από την καρδιά του.

Καλούμε όλον τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια αυτή γιατί η ΑΕΚ είναι μία, είναι ενιαία, είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί παντού.

Η ΑΕΚ ήταν, είναι και θα μείνει πρωταθλήτρια…

Πληροφορίες σε όλα τα κλαμπ της ORIGINAL και στα τηλ 6936783200 και 6946102270»
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου