Home » » «Αυτό το πρωτάθλημα είναι πιο ‘γλυκό’»

«Αυτό το πρωτάθλημα είναι πιο ‘γλυκό’»

Written By AEKTV on Κυριακή 22 Ιουνίου 2014 | 1:06:00 μ.μ.

Στη μεγαλύτερη αξία που έχει ο συγκεκριμένος τίτλος από το πρώτο πρωτάθλημα του Διογένη πριν δύο χρόνια στάθηκε ο Δημήτρης Δημητρούλιας, μετά τη νίκη των «Λύκων» επί της ΑΕΚ.Ο τεχνικός των Αργειτών τόνισε πως η αξία της ΑΕΚ είναι σαφώς τεράστια και πως οι πολλές αντιξοότητες που πέρασε η ομάδα του κάνουν μεγαλύτερο τον άθλο της και αφιέρωσε το πρωτάθλημα στους παίκτες του και στον πατέρα του.

Αναλυτικά: «Είναι πιο "γλυκό" από το πρώτο πρωτάθλημα, διότι το μέγεθος του αντιπάλου ήταν σαφώς μεγαλύτερο. Ήταν η καλύτερη ΑΕΚ όλων των εποχών. Φτάσαμε ως εδώ, ξεπερνώντας πολλές αντιξοότητες. Θέλω να το αφιερώσω στον πατέρα μου, γιατί είχε μία περιπέτεια με την υγεία του. Αυτό το πρωτάθλημα ανήκει στους παίκτες».

Ο Χάρης Μάλλιος αναδείχτηκε MVP της σεζόν, λόγω της παρουσίας του στον τελικό και στα περισσότερα ματς της φετινής διοργάνωσης. Ο ίδιος τόνισε πως: «Ήταν ένα "αρσενικό" πρωτάθλημα. Ακούσαμε πολλά. Είμαι περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Νικήσαμε μία πολύ καλή ομάδα με σπουδαίους παίκτες. Έλειπε ο Τάσκοβιτς, αλλά την ιστορία τη γράφουν οι παρόντες και όχι οι απόντες».

Τέλος, ο Αλέξης Αλβανός τόνισε πως: «Ένας τελικός κρίνεται στις λεπτομέρειες. Κάναμε κάποια λάθη αγωνιστικά, όπως και άλλοι. Όπως ήρθαν τα πράγματα, δεν ήταν "διαφήμιση" για το άθλημα. Νιώσαμε όλη τη σεζόν ότι δεν σεβάστηκαν την ΑΕΚ, γιατί είχε μεγάλους παίκτες στο ρόστερ της».
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου