Home » » «Εποχή αναγέννησης για την ΑΕΚ»

«Εποχή αναγέννησης για την ΑΕΚ»

Written By AEKTV on Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014 | 3:39:00 μ.μ.

Μήνυμα ενότητας στη νέα εποχή της ΑΕΚ έστειλε ο Βαγγέλης Ασλανίδης που φέρεται ο επικρατέστερος για την προεδρία της υπό σύσταση ΠΑΕ. Ξεκαθαρίζει για Λάζοβιτς, Κάλβο και τεχνικό διευθυντή.Ο Βαγγέλης Ασλανίδης είναι ο επικρατέστερος για την προεδρία της υπό σύσταση ΠΑΕ ΑΕΚ. Το μέλος της Ερασιτεχνικής έστειλε μήνυμα ενότητας μιλώντας στην «Ώρα των Σπορ» κάνοντας λόγο για εποχή αναγέννησης που ξεκινά.

«Θα ήθελα να παρακαλέσω όλη την οικογένεια της ΑΕΚ να τηρήσουμε δύο πράγματα. Το πρώτο είναι να βγει η ΑΕΚ έξω από οποιαδήποτε κομματική και ιδεολογική τοποθέτηση που μπορεί να έχει ο καθένας μας. Σε αυτή τη φάση που ξαναγινόμαστε η πραγματική ΑΕΚ θα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να χτίσουμε την καινούρια ΑΕΚ και να αντιπαρέλθουμε τα όποια εμπόδια θα μπορούσαν να μας βάλουν αυτοί των οποίων αμφισβητούμε την κυριαρχία», δήλωσε.

Όσο για το ορατό ενδεχόμενο να είναι ο ίδιος πρόεδρος της ΠΑΕ, είπε: «Αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσει η επιτροπή που θα τρέξει αυτές τις υποθέσεις και θα απαντηθεί πολύ σύντομα. Θα ανοίξει για την ΑΕΚ μία καινούρια εποχή χτισίματος, αναδημιουργίας και αναγέννησης. Να είναι όλοι οι φίλοι της ομάδας σίγουροι πως όλα θα πάνε καλά».

Εξελίξεις με Ντάνκο και Κάλβο

Η ΑΕΚ έχει κάνει την πρότασή της στον Ντάνκο Λάζοβιτς και περιμένει την απάντησή του, αλλά και η Παρτιζάν έχει προσφέρει στον 32χρονο άσο νέο συμβόλαιο. Εκτιμήσεις δεν μπορούν να γίνουν, αλλά φαίνεται πως το σίριαλ θα τελειώσει άμεσα και αν δεν έχει θετική κατάληξη η «Ένωση» θα στραφεί σε άλλες λύσεις για την επίθεση. Παράλληλα, μέσα στην εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση του Κάρλος Κάλβο, που αποτελεί την πρώτη επιλογή για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, όπως και για το νέο τεχνικό διευθυντή.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου