Home » » Οικονομόπουλος: «Δεν θα παρασταθώ στο δικαστήριο με την ΑΕΚ»

Οικονομόπουλος: «Δεν θα παρασταθώ στο δικαστήριο με την ΑΕΚ»

Written By AEKTV on Δευτέρα 5 Μαΐου 2014 | 4:52:00 μ.μ.

Την απόφαση να μη δώσει το «παρών» στο αυριανό δικαστήριο με την ΑΕΚ, σχετικά με τα ασφαλιστικά μέτρα για την εκκαθάριση της ΠΑΕ, ανακοίνωσε κι επίσημα ο Χάρης Οικονομόπουλος. Την επιλογή να μην παρευρεθεί στο δικαστήριο της Δευτέρας με την ΑΕΚ, για τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει σχετικά με την εκκαθάρισή της κοινοποίησε με γραπτή του δήλωση ο Χάρης Οικονομόπουλος.

Ο νομικός επιβεβαιώνει τη συνεννόησή του με την «Ένωση» για το πώς θα προχωρήσει η λύση της εταιρείας και εμμέσως καλεί να επισπευστούν οι διαδικασίες εκχώρησης του χρέους Ψωμιάδη πριν εκείνη διαγραφεί από τα μητρώα.


Αναλυτικά η δήλωση Οικονομόπουλου

«Έστω και καθυστερημένα το Δημόσιο απέδειξε ότι και αντιλαμβάνεται το συμφέρον του από την εκχώρηση απαιτήσεων της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ ΑΕΚ και το υπερασπίζεται.

Οι αρμόδιοι γνωρίζουν ότι δεν θα μπορέσω να παρασταθώ στο αυριανό δικαστήριο. Την ίδια ώρα, σε άλλη αίθουσα, θα επιχειρώ να αποτρέψω άλλη μια απόπειρα φίμωσης της Ελευθεροτυπίας, λίγο πριν τις επικείμενες εκλογές.

Θα ήταν έγκλημα η αυριανή ματαίωση της συζήτησης των ασφαλιστικών μέτρων να οδηγήσει στην ανατροπή της εκχώρησης των απαιτήσεών της προς το Δημόσιο, λίγες μέρες πριν ολοκληρωθεί αυτή νόμιμα.

Αν, παρά τις διαβεβαιώσεις, η ΠΑΕ ΑΕΚ διαγραφεί άκαιρα από τα μητρώα, οι ευθύνες όσων δημόσιων λειτουργών, τυχόν, συνεργήσουν θα είναι τεράστιες. Κλείνοντας το κεφάλαιο αυτό εύχομαι το ηθικό πλεονέκτημα που αναδείχθηκε να διατηρηθεί ως παρακαταθήκη και στη συνέχεια»
.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου