Home » » Πάει στη Βουλή ο Μελισσανίδης

Πάει στη Βουλή ο Μελισσανίδης

Written By AEKTV on Πέμπτη 29 Μαΐου 2014 | 6:14:00 μ.μ.

Η ψήφιση του νομοσχεδίου για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ ήταν ουσιαστικά σίγουρη, καθώς στηριζόταν από την κυβερνητική πλειοψηφία. Έπειτα από την συμφωνία των ανθρώπων της Ένωσης με τον ΣΥΡΙΖΑ, πλέον έχει την στήριξη και της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.Ωστόσο, από την στιγμή που πρόκειται για ένα σχέδιο που σέβεται απόλυτα τον νόμο και μόνο να αναβαθμίσει μπορεί την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, στόχος της ΑΕΚ είναι να πετύχει την μέγιστη δυνατή συναίνεση.
Για τον λόγο αυτό, αποφασίστηκε σε κάποια από τις επόμενες συνεδριάσεις της διαρκούς επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου (σήμερα έγινε η πρώτη και απαιτούνται άλλες τρεις) να δώσει το «παρών» στη Βουλή ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αλλά και ο πρότζεκτ μάνατζερ του έργου Δημήτρης Ανδριόπουλος, προκειμένου να μιλήσουν στα μέλη της επιτροπής, να τους παρουσιάσουν το έργο και να λύσουν τις όποιες απορίες.
Επίσης, στην επιτροπή αναμένεται επίσης να παραστεί και στέλεχος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Πάντως, η ΑΕΚ είχε και σήμερα εκπροσώπηση στην Βουλή, καθώς κατά την πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής παρόντες στο Κοινοβούλιο ήταν ο Δημήτρης Ανδριόπουλος και ο Νίκος Στράτος...
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου