Home » » «Τρέχουν» στην ΑΕΚ

«Τρέχουν» στην ΑΕΚ

Written By AEKTV on Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 | 8:12:00 μ.μ.

Σε πυρετώδεις ρυθμούς για την επανασύσταση της ΠΑΕ δουλεύουν στην ΑΕΚ. Παραιτήθηκε ο Γιώργος Ρόκκας από τη θέση του Γενικού Διευθυντή, ανέλαβε ο Αλέξης Δέδες. Προσεχώς το νέο site της «Ένωσης».Τα πλάνα τους για την επανασύσταση της ΠΑΕ ετοιμάζουν στην ΑΕΚ και υπάρχει κινητικότητα σε κάθε πόστο. Στο πλαίσιο των διεργασιών που γίνονται για τη σύσταση της νέας εταιρίας ο μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής, Γιώργος Ρόκκας, ανακοίνωσε την παραίτησή του. Τη θέση του ανέλαβε ο Αλέξης Δέδης, που παραιτήθηκε από στέλεχος της UEFA όπου βρισκόταν μέχρι σήμερα.

Παράλληλα, στο πλαίσιο των ριζικών αλλαγών που ετοιμάζονται στην «Ένωση» ετοιμάζεται και η νέα ιστοσελίδα της ομάδας. Τη συγκεκριμένη υπόθεση χειρίζεται προσωπικά ο γιος του Δημήτρη Μελισσανίδη, Γιώργος, που ετοιμάζει ένα υπερσύγχρονο site για τα δεδομένα ελληνικής ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Γενικό Διευθυντή:

«Στο πλαίσιο της επανασύστασης της ΠΑΕ ΑΕΚ και ενόψει της αναδιοργάνωσης της εταιρίας ανακοινώνονται τα παρακάτω :

Ο κ. Γιώργος Ρόκκας υπέβαλε τη παραίτησή του από τη θέση του Γενικού Διευθυντή της ΑΕΚ. Η Διοίκηση του Συλλόγου τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα που αγαπάει και που θα είναι δίπλα της. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.
Τη θέση του Γενικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο κ. Αλέξης Δέδες, μέχρι σήμερα Στέλεχος της UEFA (με πολύχρονη προϋπηρεσία στην ΕΠΟ και τη S. League) ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση της ΑΕΚ και παραιτήθηκε από τη θέση που κατείχε στην Ευρωπαική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.
Χρέη Αναπληρώτριας Γ. Διευθύντριας θα εκτελεί η κ. Αγγελική Αρκάδη – Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δ. Σχέσεων.

ΑΕΚ Τμήμα Ποδοσφαίρου»
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου