Home » » Κίνδυνος για τιμωρία της έδρας και αφαίρεση βαθμών για ΑΕΚ και Αιγάλεω

Κίνδυνος για τιμωρία της έδρας και αφαίρεση βαθμών για ΑΕΚ και Αιγάλεω

Written By AEKTV on Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014 | 4:05:00 μ.μ.

Με μία ή δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και αφαίρεση τριών βαθμών κινδυνεύουν η ΑΕΚ και το Αιγάλεω, ύστερα από την πειθαρχική δίωξη που άσκησε σε βάρος τους ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας.Για εκτεταμένα επεισόδια κλήθηκαν η ΑΕΚ και το Αιγάλεω άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς πειθαρχικές διώξεις στις δύο ομάδες, οι οπαδοί των οποίων «αναμετρήθηκαν» μεταξύ τους την προηγούμενη Κυριακή.

Από εκεί και πέρα, οι δύο σύλλογοι κινδυνεύουν να τιμωρηθούν με μία ή με δύο αγωνιστικές και αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχων πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη και στον Εργοτέλη για την ανακοίνωση που εξέδωσε την επομένη του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Παγκρήτιο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ

O κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχικές διώξεις σε βάρος:

Της ΠΑΕ Εργοτέλης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 (παρ. 2 και 3) και 25 (παρ. 1 και 4) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (ανακοίνωση μετά τον αγώνα Εργοτέλης-Ατρόμητος).

Του ΑΟ Αιγάλεω για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 14, 15 παρ. 6 (περ. α και δ) και 26 παρ. 3, σε συνδ. με άρθρο 31 παρ. 2 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (εκτεταμένα επεισόδια στον αγώνα Αιγάλεω-ΑΕΚ).

Του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία ΑΕΚ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 14, 15 παρ. 6 περ. δ και 26 παρ. 3, σε συνδ. με άρθρο 31 παρ. 2 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (εκτεταμένα επεισόδια στον αγώνα Αιγάλεω-ΑΕΚ).
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου