Home » » Το "όχι" Μπάγεβιτς στον Τίγρη!

Το "όχι" Μπάγεβιτς στον Τίγρη!

Written By AEKTV on Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013 | 3:25:00 μ.μ.

Ο Χρήστος Αρδίζογλου τα έχωσε στον παλαιό συμπαίκτη του στην ΑΕΚ Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Επειδή, κατά τα λεγόμενα του Αρδίζογλου στις ακαδημίες της ΑΕΚ δεν φέρθηκαν σωστά στον γιο του. Αφήνουμε στην άκρη το προσωπικό, την όχι σωστή αντιμετώπιση στον γιο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.
Το θέμα μας είναι ο Μπάγεβιτς. Ο ρόλος του στην ΑΕΚ του σήμερα. Μας δίνει την ευκαιρία να πούμε κάποιες αλήθειες.
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι όλη η αγωνιστική ΑΕΚ. Ο πρόεδρος στην πραγματικότητα, ο έφορος, ο αρχιπροπονητής της. Τέτοιο πακέτο αρμοδιοτήτων δεν έχει προηγούμενο στην Ελλάδα. Όλα όσα αφορούν την ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο, εκτός από το οικονομικό κομμάτι, την ευθύνη τους έχει αποκλειστικά ο πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής.
Γιατί ο Μπάγεβιτς κι όχι κάποιος άλλος; Επειδή αυτός περισσότερο από κάθε άλλον έχει την εμπιστοσύνη του Μελισσανίδη. Κι όχι μόνον γι’αυτό. Επειδή εδώ και χρόνια λειτουργεί μία χημεία ανάμεσα στους δύο άνδρες.
Πιθανόν, λέμε, κάποιος άλλος να είναι καλύτερος από τον Μπάγεβιτς. Πιθανόν. Κι αν αυτός ο κάποιος άλλος δεν κολλάει με το αφεντικό; Πρόβλημα.
Το ιδεώδες είναι κάθε πρόεδρος ΠΑΕ, κάθε αρχηγός ΠΑΕ, να έχει βρει τον «άνθρωπό» του. Όχι ο πρόεδρος κάθε λίγο και λιγάκι να αλλάζει τον εκ δεξιών του.
Με την ευκαιρία ο αποδυτηριάκιας αποκαλύπτει: Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς λέει και «όχι» στον Μελισσανίδη. Αυτό θέλει ο τίγρης, εκείνο ζητάει. Αν δεν συμφωνεί ο Μπάγεβιτς, του λέει «Δημήτρη, δεν γίνεται αυτό». Και ποια είναι η αντίδραση του τίγρη; Γουστάρει που ο Ντούσαν έχει άποψη και την εκφράζει.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου