Μαζεύει λεφτά ο Μελισσανίδης

Written By AEKTV on Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013 | 10:39:00 π.μ.

Ο Μελισσανίδης έκανε επίδειξη δύναμης με την υπόθεση Κορδέρο και τώρα στρέφεται στον μεγάλο στόχο που έχει θέσει για την ΑΕΚ και δεν είναι άλλος από την κατασκευή του νέου γηπέδου.
Σύμφωνα με το Goal, ο «τίγρης» ασχολείται έντονα με το θέμα του γηπέδου και τις λεπτομέρειες.
Για να μπουν τα πράγματα στην τελική τους ευθεία απαιτούνται κάποιες σημαντικές κινήσεις σε πρωταρχικό στάδιο. Αρχής γενομένης από το πράσινο φως που πρέπει να ανάψει η νεοεκλεγείσα διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για την παραχώρηση του γηπέδου στον Μελισσανίδη (όπως και του ποδοσφαιρικού τμήματος). Αυτό άλλωστε αποτελεί μια από τις προσυμφωνίες που είχαν υπάρξει ανάμεσα στον Μελισσανίδη και τον Κοτσάτο για τη στήριξη στις εκλογές. Παράλληλα, ο Μελισσανίδης έχει δώσει εντολή για να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη σύσταση της εταιρείας που θα αναλάβει την κατασκευή και τη διαχείριση του γηπέδου.
Ο Μελισσανίδης έπειτα θα ασχοληθεί με το θέμα των εσόδων. Η τοποθέτηση του Γιώργου Ρόκκα με απόλυτο έλεγχο για το οικονομικό κομμάτι και την εταιρική διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Μελισσανίδης έχει θέσει ψηλά τον πήχη, καθώς περιμένει πως η συσπείρωση του κόσμου της ΑΕΚ θα διατηρήσει τη δυναμική της ομάδας ακόμα και στη Γ' Εθνική. Παράλληλα, θέλει να κλείσει και το επενδυτικό σχήμα για το γήπεδο με το «κλείδωμα» κάποιων συμφωνιών που έχουν ήδη υπάρξει. Στόχος του Μελισσανίδη είναι με τη σύσταση της εταιρείας να μπορεί να κάνει και ανακοινώσεις, ώστε την αμέσως επόμενη μέρα να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου