Home » » Εν αναμονή ευχάριστων νέων για «Αγια-Σοφιά»

Εν αναμονή ευχάριστων νέων για «Αγια-Σοφιά»

Written By AEKTV on Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016 | 12:46:00 μ.μ.

Διαβεβαιώσεις από την κυβέρνηση πως λίαν συντόμως η ΑΕΚ θα έχει στα χέρια της την οικοδομική άδεια για την «Αγια-Σοφιά» έλαβε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Εξελίξεις ίσως και μέσα στο μήνα. Αισιοδοξία πως σύντομα θα αρχίσουν τα έργα στην «Αγια-Σοφιά» υπάρχει στην ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε το τελευταίο διάστημα διαδοχικές επαφές με την κυβέρνηση, προκειμένου να ξεπεραστούν τα τελευταία εμπόδια και να πάρει η «Ένωση» στα χέρια της την οικοδομική άδεια.
Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ έλαβε από υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης τη διαβεβαίωση πως το θέμα θα κλείσει πολύ σύντομα θετικά. Σχετικά με τη μη προσκόμιση από πλευράς Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας της υψομετρικής μελέτης, από την κυβέρνηση δόθηκε η διαβεβαίωση πως ο φάκελος για την οικοδομική άδεια θα κλείσει και θα λάβει στη συνέχεια την τελική έγκριση από τη Διεύθυνση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κανονισμών. Ήδη ο φάκελος της ΑΕΚ έχει λάβει την πρώτη έγκριση κι όταν προστεθεί η υψομετρική μελέτη δεν θα χρειαστεί να χαθεί επιπλέον χρόνος.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει ενημερώσει όλους όσοι εμπλέκονται στο project του γηπέδου να είναι σε.. επιφυλακή, καθώς μπορεί ακόμη και μέσα στο μήνα να εκδοθεί η άδεια και τότε τα έργα θα πρέπει να αρχίσουν άμεσα

Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου